Pianoles

Samen werken aan de beheersing van hét ultieme instrument

Beste pianoliefhebber,

Droom jij ervan om op dit prachtige instrument te leren spelen? Kom dan bij mij op pianoles in nijmegen. In mijn studio aan de Postweg ben je van harte welkom om kennis te komen maken!

Ik geef les aan zowel beginnende studenten als zeer gevorderde studenten met variërende leeftijden van 6 tot 70 jaar.

Ben je ooit te oud om nog piano te leren spelen? Naar mijn mening niet.

Op iedere leeftijd is het mogelijk om nog piano te leren spelen.

Het belangrijkste is dat jij gemotiveerd bent om aan jouw pianospel te werken. Samen gaan we aan de slag om te zorgen dat jij prachtige muziek gaat maken.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via onderstaande button.

Als pianodocent geef ik al meer dan 20 jaar les aan mijn studenten. Ik heb lange tijd les gegeven op het conservatorium in Zwolle en geef momenteel les vanuit mijn praktijk in Nijmegen.

Voor mij is het als docent belangrijk dat jij alles uit jouw pianospel kunt gaan halen. Ik geef je daarbij de benodigde handvaten. 

Vind je het spannend om zonder ervaring te starten en weet je niet hoe je moet beginnen? Maak je geen zorgen. Ik leid je hier als docent doorheen.

Ik werk alleen met technieken waarvan ik weet dat ze echt bouwen aan jouw muzikale ontwikkeling. Voor mijn studenten staat het plezier in het spel voorop.

Pianolessen en tarieven 2024

T/m 21 jaar

Lessen per jaarLesduurMaandbedrag
4060 min€205,00
4045 min€153,75
4030 min€102,50
20per 2 weken 60 min€102,50

Vanaf 21 jaar

Lessen per jaarLesduurMaandbedrag
4060 min€235,95
4045 min€186,03
4030 min€124,02
20per 2 weken 60 min€124,02

Veelgestelde vragen

Ik geef pianoles aan zeer jonge studenten vanaf 6 jaar, maar ook aan oudere studenten tot in 70. Pianospelen is niet gebonden aan leeftijd. Op elke leeftijd kun je nog beginnen met pianostudie.

Je bent van harte welkom om een keer te komen kennismaken in mijn muziekpraktijk in Nijmegen. Neem via bovenstaande knop contact op om een keer vrijblijvend op jouw eerste les te komen.

Mijn pianolesdagen zijn variërend, neem contact op om meer over de mogelijkheden te leren.

Ik moedig mijn leerlingen uit om elke dag te spelen, want consistentie is key en helpt je om jouw piano skills enorm te ontwikkelen. Ik vergelijk het met een sport beoefenen, pianospelen is een spier die je kunt trainen. Hoe meer je traint, hoe beter je wordt.  Maar we passen samen jouw studieroutine aan op wat voor jou werkt.